fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Laurențiu Cosmin Balcu: Mă înclin în fața voastră, mereu mă mândresc cu voi

13 Septembrie are o semnificație aparte pentru toți românii, este ziua în care sărbătorim pompierii. Cu această zi, fostul șef al ISU Sibiu, Laurențiu Cosmin Balcu, a transmis un mesaj pentru foști săi camarazi.

Ei sunt cei care, zi de zi, poartă lupta cu secundele pentru a da șansă la viață, sunt cei care, fără să stea pe gânduri, intră în foc, ape sau sub dărâmături pentru a-și salva semenii.

Laurențiu Cosmin Balcu: Mă înclin în fața voastră, mereu mă mândresc cu voiAstăzi este ziua în care ne amintim onorați faptele glorioase ale înaintașilor noștri, pentru care suntem datori să le continuăm tradiția!

La mulți ani, bravi pompieri!
La mulți ani, IGSU!

Dacă până acum câţiva ani oamenii ştiau despre pompieri doar că sting incendii, iată-ne aflaţi în 2020 în momentul în care pompierii intervin în multe situații de urgență. Am muncit impreună cu aceşti oameni minunaţi peste 15 ani şi pot spune cu mâna pe inimă, că merită toată stima şi respectul, deoarece sunt oameni curajoşi, dedicaţi, muncitori, corecţi şi altruişti.

La mulţi ani şi vă mulţumim că existaţi!

Reamintesc că, la 13 septembrie 1848 pompierii militari români, prin compania condusă de căpitanul Pavel Zăgănescu, au scris o importantă pagină de istorie naţională, deoarece rezistenţa, jertfa şi curajul de care au dat dovadă a fost o izbucnire a sentimentelor de libertate, identitate naţională şi dreptate socială.
Aniversarea, la 13 septembrie, a Zilei Pompierilor din Romania, ne readuce în memorie sacrificiul ostaşilor pompieri.
Pompierii au scris, prin faptele lor de eroism, curaj şi sacrificiu, pagini memorabile în cartea tradiţiilor, ca salvatori ai semenilor, în lupta împotriva dezastrelor, dar desigur, şi ca apărători ai patriei, în momentele cruciale ale făuririi şi dezvoltării României moderne.

Mă înclin în fața voastră, mereu mă mândresc cu voi și vă multumesc pentru toate realizările făcute împreună.

Am onoarea să vă salut, dragi colegi pompieri!
La multi ani!

♥️pompieri

Etichete:

Recomandam sa citesti si