fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica Sibiu

Laura Barac a fost singurul candidat la șefia PSD Sibiu. Și a câștigat!

La PSD Sibiu, securea războiului a fost îngropată. Nu mai există dispute și lupte interne pentru ”putere”. O demonstrează rezultatul alegerilor pentru conducerea organizației municipale a PSD Sibiu, desfășurate la finalul acestei săptămâni. Cuvântul de ordine al ședinței a fost ”Armonie”.

Respectând tradiția partidului de pe malurile Cibinului, pentru funcția de președinte a candidat un singur om: Laura Barac, consilier județean, care a condus organizația și până acum, în calitate de ”interimar”, după ce Cătălin Stanciu a fost pus pe liber. Laura Barac a fost votată în unanimitate, spun surse din PSD. La fel s-a întâmplat și în cazul secundului său, Sebastian Șebu, subprefect al județului, care a concurat, bineînțeles, tot de unul singur.

”Este o echipă dinamică, puternică și muncitoare. Toți sunt oameni care au reușit în carierele profesionale și vor să ajute organizația municipală, dar mai presus de acest lucru, vor să implementeze politici și strategii care să vină în sprijinul sibienilor”, scrie deputatul Bogdan Trif, președintele organizației județene, pe pagina sa de facebook. Nu se știe ce ”politici și strategii”, în condițiile în care consilierii locali, cei județeni sau directorii numiți de PSD în diverse instituții publice nu s-au remarcat cu niciun proiect ”care să vină în sprijinul sibienilor”.

Laura Barac a fost singurul candidat la șefia PSD Sibiu. Și a câștigat!

Teoretic, liderul organizației municipale este și viitorul candidat al partidului la funcția de primar al Sibiului, la alegerile din 2024. Ar avea șanse Laura Barac să atingă măcar scorul partidului la scrutinul de peste câteva luni?

Etichete:

Recomandam sa citesti si