fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Laptopuri recompensă pentru olimpici și absolvenții cu nota 10 la bacalaureat

La fel ca în anii precedenți, ULBS recompensează și în sesiunea de admitere 2024 performanțele absolvenților de liceu care aleg să își continue studiile în cadrul instituției.  Astfel, elevii care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat, precum și elevii care au obținut locurile I, II, III, într-unul  dintre cei patru ani de liceu, la etapele naționale sau internaționale ale olimpiadelor școlare, recunoscute de Ministerul Educației, vor fi recompensați cu câte un laptop, dacă vor urma unul dintre programele de studii de licență ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Admiterea din acest an prevede 2800 de locuri fără taxă la programele de licență și master, însă totalul ofertei educaționale atinge aproape 6000 de locuri pentru programele de licență și master, cu și fără taxă. ULBS va acorda din finanțare proprie 72 de burse de studiu pentru programele de licență și 56 de burse de studiu pentru programele de master.

Toate informațiile legate de sesiunea de admitere 2024 sunt disponibile aici: https://admitere.ulbsibiu.ro/, dar și apelând call center-ul deschis de ULBS, la numărul 0269 238 527.

Leave a Comment