fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

La volan fără permis

Trei șoferi au fost idențificați în trafic ieri, 8 aprilie, fără a deține dreptul de a conduce autovehicolele la volanul cărora se aflau. Astfel, polițiștii rutieri au identificat un șofer care conducea un ansamblu rutier fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care ansamblul face parte, dar și doi bărbați care conduceau autovehicule pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Astfel, în jurul orei 19:00, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Harghita, a condus un ansamblu rutier format din autoturism și remorcă, a cărui masă totală maximă autorizată necesita categoria B+E și nu doar categoria B deținută de către șofer.

În jurul orei 19:30, pe raza localității Daia, polițiștii au identificat un sibian în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul unui autoturism deși nu deține dreptul de a conduce.

Totodată, în jurul orei 21:00, în localitatea Curciu, polițiștii au oprit pentru control o motocicletă condusă pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 42 de ani. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar motocicleta este neînmatriculată.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

Etichete:

Recomandam sa citesti si