fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

La Sibiu femeile au primit sfaturi de la o femeie nefericita – Andreea Marin

Prezenta ta la Sibiu cu ocazia unui eveniment de promovare, Andreea Marin a acordat un interviu in exclusivitate ziarului nostru.

1. Reporter:  Dati-le un sfat femeilor care sunt intr-o situatie dificila in viata conjugala. In ce moment considerati ca poate divorta o femeie?

Andreea Marin: Nu sunt omul care isi permite sa dea sfaturi, eu pot povesti despre experientele mele de viata, despre cele pe care le-am cunoscut. Nu sfatuiesc pe nimeni sa i-a o masura radicala in viata conjugala, ci sa judece bine, mai ales atunci cand sunt copiii in aceea relatie, e bine sa tina cont de ei. Dar nici sa se sacrifice daca trec printr-o relatie mult prea grea pentru binele copiilor, pentru ca daca mamei nu ii e bine, nici copilului nu ii poate fi bine.

2. Rep:  Ce e mai important pentru tine? Celebritatea sau familia?

A.M.: Celebritatea in nici un caz. In cazul meu celebritatea a venit in urma muncii pe care am depus-o de-a lungul timpului.

3. O definitie a dragostei in opinia dvs.

A.M.: Dragostea adevarata e dragostea pentru copilul tau, asta am invatat si asta e concluzia mea dupa atata experienta de viata, dupa 38 de ani. Asta e dragostea pura, in rest sunt povesti de viata care trec pe langa noi sau prin viata noastra, ne inbogatesc si ne lasa ceva in urma.

4. Rep: Cine sau ce e se afla pe primul loc in ierarhia celor mai importante valori in viata dumneavoastra?

A.M.:  Copilul, sanatatea si felul in care pot lasa ceva in urma.

5. Rep: Sunteti o femeie fericita?

A.M.: Nu. Sunt mereu nefericita, pentru ca mereu mai am ceva de implinit. In sensul bun al cuvantului spun asta. Sunt un motor care nu se opreste.

Etichete:

Recomandam sa citesti si