fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

La Rusciori copiii dau exemplu bătrânilor

La Rusciori, sat ce ţine de Şura Mică, situat la câţiva kilometri de Sibiu un grup de copii s-au apucat de curăţenie pe străzi. Înarmaţi cu beţe şi un sac de gunoi au strând din şanţuri şi de pe drum tot ce au putut. Pe pagina de Facebook a primăriei Şura Mică a apărut postarea cu ei şi faptul că făceau această activitate voluntar, nefiind îndrumaţi de niciun adult.

“Să luăm exemplu! Hoinărind pe străzile din Rusciori am descoperit acești copii care făceau curățenie, pentru că așa au vrut ei. Dacă fiecare locuitor al comunei Șura Mică ar face curățenie în dreptul porții, și- ar curăța șanțul care îi deservește proprietatea, și-ar vopsi pomii, satele noastre ar fi curate și frumoase. Dar, deocamdată putem să urmăm exemplu acestor copii.” se scrie pe pagina de Facebook Comuna Şura Mică.

În 19 aprilie primăria a pregătit o campanie la care a cheamt oamenii din ambele sate să participe voluntar la curăţenia localităţilor. “Primăria Șura Mică împreună cu o parte din colectivul SC. Mainetti SRL, condusa de către Domnul Director Mircea Grigorescu, și Asociația “Totul pentru Comunitate”, președinte doamna Elena Ungureanu Popa, realizează în 19 aprilie 2019: Curățenia de Primăvară în satele Rusciori și Șura Mică.” se arată pe pagina primăriei.

Voluntarii sunt așteptați vineri 19 aprilie 2019 la ora 9,30 în stația de autobuz – pentru Rusciori și în fața Bisericii Ortodoxe pentru Șura Mică. Se vor igieniza următoarele zone:
Rusciori: Dealul Cucului-Dj 143 b, albia pârâului Valcinca, La Troci.
Șura Mică: drumul comunal dintre Șura Mică și Rusciori.

Etichete: