fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

La plimbare cu un moped prin Avrig deși avea doar 16 ani. Acum are dosar penal

La data de 5 martie, în jurul orei 17,30, pe strada Cloșca din orașul Avrig, polițiștii au identificat un localnic în vârstă de 16 ani în timp ce conducea fără a deține acest drept un moped neînregistrat.

Pe numele avrigeanului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.Tot la data de 5 marti, în jurul orei 15,30, pe DJ 106, în afara localității Hosman, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani, domiciliat în orașul Agnita, care a condus un autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat.

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

De asemenea, pe numele proprietarului mașinii, un bărbat în vârstă de 49 de ani, tot din Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare.

La plimbare cu un moped prin Avrig deși avea doar 16 ani. Acum are dosar penal