fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

La Consiliul Județean, ca la piață!

Curtea Consiliului Județean va fi transformată, vinerea, în piață agro-alimentară. Nu doar angajații CJ își vor face cumpărăturile în timpul programului de lucru, ci orice sibian care trece prin zonă.

Producătorii vor avea la dispoziție, fără taxă, mese și vitrine frigorifice, pentru a-și expune marfa. Piața improvizată va fi deschisă între orele 9,00 și 13,00.

Piața volantă la birou” va fi inaugurată vineri, 24 februarie. Începând cu a doua jumătate a lunii martie, Piața volantă la birou va fi organizată, prin alternare săptămânală cu locația de la Consiliul Județean Sibiu, și în curtea Agenției pentru Protecția Mediului, str. Hipodromului nr. 2A. Și în acest loc, comercianții vor avea întreg suportul logistic oferit gratuit, iar accesul publicului larg va fi liber”, precizează Thomas Roth, consilier în Cabinetul Președintelui Consiliului Județean. Acesta apreciază că ”Piața volantă la birou” este un ”concept prin care produsele locale vor fi disponibile publicului larg și în zilele de vineri, alături de tradiționala zi de sâmbătă, când piața este organizată în parcarea Sălii Transilvania din Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si