fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Karatiștii Liceului Teoretic Axente Sever Mediaș, campioni mondiali în Polonia

În perioada 10-13 septembrie orașul polonez Szczecin a găzduit a doua ediție a Cupei Mondiale de Karate WUKF. La competitie au participat 400 de sportivi din 16 țări, între care și țara noastră. Din lotul național al României au făcut parte 4 sportivi ai clubului Ippon Mediaș, pregătiți de antrenorii Dora Maria Hanga și Doru Țichindelean. Este vorba de gemenii Andrei și Mihai Toma, respectiv de Iulia Ivan și Sabina Rotariu.

Primii 3 sportivi sunt elevi ai Liceului Teoretic Axente Sever- Andrei și Mihai Toma sunt elevi in clasa a X-a Filologie intensiv Engleză și au concurat la categoria 14-15 ani. Cei doi au obținut locul I la kumite pe echipe, iar la kumite individual Mihai s-a clasat pe poziția a treia in vreme ce Andrei a terminat competiția pe prima poziție.La categoria 16-17 ani Iulia Ivan din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză a confirmat rezultatele bune obținute in ultimii ani. Astfel Iulia a obținut locurile I și III la kumite pe echipe, iar la kumite individual s-a situat pe locul I. De asemenea, Iulia Ivan a participat și la competiția de kata individual, unde s-a clasat pe poziția a treia.

Karatiștii Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș, campioni mondiali în Polonia„Îi felicităm pe sportivii axentiști care s-au dedicat acestui sport pe care îl practică în cadrul clubului Ippon Mediaș, precum și pe antrenorii lor. Îi felicităm pentru faptul că reprezintă cu cinste și onoare municipiul Mediaș și le dorim în continuare cât mai multe succese pentru naționala României.”, transmit reprezentanții liceului medieșean.

Karatiștii Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș, campioni mondiali în Polonia

Etichete:

Recomandam sa citesti si