fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Social Sport

Juniorii echipelor de fotbal FC Interstar Sibiu și FC Tălmaciu se confruntă în scop caritabil

Juniorii echipelor de fotbal FC Interstar Sibiu și FC Tălmaciu se confruntă în scop caritabil
Cluburile de fotbal Interstar Sibiu și FC Tălmaciu continuă să se implice în acțiuni de sustinere și ajutor, privind copiii cu probleme. Echipa sibiană de fotbal a răspuns prezent, din nou, la solicitarea colaboratorilor de la FC Tălmaciu, cei care cu ceva timp in urmă au demarat o nouă acțiune umanitară la inițiativa inimosului președinte Adrian Bârză. Astfel, duminică 6 iunie, pe terenul din Tălmaciu, patru grupe din cadrul clubului sibian, vor întâlni echipele similare ale clubului din Tălmaciu.
Pe lângă caracterul de jocuri pregătitoare, meciurile au ca scop principal strângerea de fonduri pentru GABRIEL, un copil în vârstă de 7 ani, care suferă de tulburare severă de spectru-autism și a-l cărui tratament lunar necesită o sumă mare de bani, care din păcate este tot mai greu de strâns de catre familie. Juniorii nostri U9, U12, U13 si U15, împreună cu antrenorii lor, vor răspunde prezent la solicitarea venită din partea colaboratorilor clubului tălmăcean.
„Ne dorim ca această acțiune să fie una reușită atât în plan sportiv, cât mai ales în plan umanitar. Vom fi și noi alături de Gabriel din toate punctele de vedere. Ne dorim să îl vedem sănătos cât mai repede posibil. Cu toții trebuie să demonstrăm, înainte de toate, că suntem oameni. Doar implicându-ne putem realiza ceva. Haideți să demonstrăm cu toții, că fotbalul este mai mult decât un sport!”, a spus Horațiu Bara Graeff, antrenor Interstar.
Pe parcursul zilei de duminică, 6 iunie, puteți dona pentru Gabriel, cel care are atâta nevoie de noi să il ajutăm. Urnele vor fi atât în partea tribunei stadionului din Tălmaciu, cât și în curtea interioară a terenului, lângă vestiare. Pentru cei care doresc, donațiile se pot face și în conturile de mai jos:
RO22BTRLEURCRT0432261401 Euro
RO77BTRLGBPCRT0432261401 Lire
RO72BTRLRONCRT 0432261401 Lei
Titular cont :Giurculet Ilie Cătălin (tata)
Gabriel, alături de părinții săi s-au întors ieri de la terapia și tratamentul pe care le face la București și au venit cu vești bune. Medicul de la respectiva clinica le-a transmis că se simt modificări înspre bine în tot ceea ce înseamna comportamentul și boala lui Gabriel. Boala au diagnosticat-o în urmă cu patru ani, iar de atunci se luptă continuu cu traramente și terapii. „Astfel, au ajuns la Clinica din București renumită pentru tratarea copiilor cu autism, unde din 2 în 2 săptămâni merg și stau 2 zile. Pe lângă cheltuielile de transport și cazare, de fiecare dată plătesc suma de aproximativ 1300 lei pentru terapie, cheltuielile lunare fiind între 3500-4000 lei. Pentru a reuși să facă față Adriana a renunțat la job să poata sta permanent cu Gabriel. În prezent, este asistent personal pe un salariu lunar de până în 1000 lei, iar Cătălin a renunțat și el job devenind taximetrist, având un program mai flexibil pentru a putea fi alături de familie și Gabriel.Timp de 4 ani atât Adriana, cât și Cătălin au făcut eforturi majore pentru a putea face față cheltuielilor de terapie a lui Gabriel și de întreținere a familiei și a celuilalt băiețel, în vârstă de 3 anișori, fără a cere ajutor. S-au împrumutat și au reușit să facă față cu greu la tot ce a însemnat cheltuieli, renunțând de multe ori la ei și tot ce înseamna tinerețea lor. Pentru mine, părinții sunt niște eroi care trebuie respectați întocmai. Eu cred că trebuie să ajutăm semenii noștri aflați la necaz. Vă așteptăm duminică, 06.06.2021, între orele 09.00 -16.00 să donați fiecare cât puteți, că pentru noi o sumă mică nu se simte, dar pentru această familie contează enorm. UNIȚI PENTRU GABRIEL!”, este mesajul transmis de Adrian Bârză, președintele clubului FC Tălmaciu.
Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment