fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Juniorii BC CSU Sibiu, în European Youth Basketball League

BC CSU Sibiu va participa, începând din toamna acestui an, în competiții europene dedicate juniorilor! Clubul nostru a înscris deja două dintre echipele de juniori care au avut parcurs bun în sezonul acesta, în renumita competiție European Youth Basketball League organizată sub tutela FIBA.

BC CSU Sibiu face toate eforturile pentru ca sportivii să se dezvolte cât mai mult. În acest context, Clubul a înscris deja două dintre echipele Centrului de Copii și Juniori în prestigioasa competiție European Youth Basketball League. Cele două echipe înscrise pentru sezonul următor în European Youth Baskeball League au încheiat sezonul actual la Turneul Final, respectiv în faza semifinală a Campionatelor de juniori.

”Echipele Under 14 și Under 16 al BC CSU Sibiu, pregătite de Nikola Pavlovic și Alexandru Rubint, vor evolua, începând din sezonul 2021-2022 și în competiții internaționale iar demersul nostru în considerăm a fi unul firesc în dezvoltarea sectorului juvenil al Clubului nostru. Ne dorim să creștem cât mai mulți sportivi în spiritul CSU, îi sprijinim în ceea ce privește pregătirea lor și sunt convins că experiența dintr-o competiție internațională le va fi extrem de benefică. Suntem mândri de progresele pe care antrenorii și juniorii BC CSU Sibiu le-au făcut în ultimii ani și suntem siguri că aventura celor două echipe în EYBL va fi una extraordinară”, a delcarat Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

European Youth Baskeball League este o competiție europeană organizată sub tutela Federației Internaționale de Baschet, având înscrise anual peste 200 de echipe de tineri pe categorii de vârstă, fete și băieți, din peste 30 de tări participante. Sezonul anterior competițiile au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, însă oficialii fac planuri pentru organizarea următorului sezon, începând din toamna acestui an, în condiții cât mai bune.

Etichete:

Recomandam sa citesti si