fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate Sport

Jucătorii echipei A.F.C. Hermannstadt: #RESPECT, eroilor!

Clubul sibian de fotbal A.F.C. Hermannstadt prin intermediul jucătorilor Petrișor Petrescu, căpitanul echipei,  Ousmane Viera,  Alexandru Vodă, Daniel Tătar, Alin Dovbrosavlevici, Lucian Buzan și Srgian Luchin, a realizat un videoclip în semn de mulțumire și de apreciere pentru cadrele medicale. Videoclipul se încheie în ropotele de aplauze ale jucătorilor echipei A.F.C. Hermannstadt.

📽 #RESPECT, eroilor!

Uniți într-o singură voce! Jucătorii FCH vin de pe 3 continente diferite și 10 țări, dar fotbalul se exprimă acum prin #RESPECT! Mesajul nostru într-o săptămână importantă se traduce prin #RESPECT și înțelepciune. Oameni buni, respectând recomandările specialiștilor și autorităților nu vom intra în prelungiri cu acest coronavirus! Se cuvine să ne gândim (mai ales!) la medicii din linia I, cei care luptă cu acest COVID-19. Acești #eroi merită să-i tratăm cu respect (pur și simplu) stând în casă! #luptaCOVID19 #anticoronavirus #statiacasa #stayhome #besafe Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Publicată de FC Hermannstadt pe Duminică, 12 aprilie 2020

 

„RESPECT, eroilor!Uniți într-o singură voce! Jucătorii FCH vin de pe 3 continente diferite și 10 țări, dar fotbalul se exprimă acum prin #RESPECT! Mesajul nostru într-o săptămână importantă se traduce prin #RESPECT și înțelepciune. Oameni buni, respectând recomandările specialiștilor și autorităților nu vom intra în prelungiri cu acest coronavirus! Se cuvine să ne gândim (mai ales!) la medicii din linia I, cei care luptă cu acest COVID-19. Acești #eroi merită să-i tratăm cu respect (pur și simplu) stând în casă!” este postarea făcută de echipa A.F.C.  Hermannstadt.
Mesajul a ajuns la personalul din sistemul medical, care a postat un mesaj de mulțumire pe pagina de facebook a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.
„Puterea cuvântului și a imaginilor, îmbinate într-un mesaj emoționat adresat cadrelor medicale ale SCJU Sibiu de către fotbaliști ai FC Hermannstadt. Mulțumim pentru mesaj și, cu siguranță, va ajunge acolo unde trebuie: în sufletele celor care au mereu grijă de sănătatea noastră pentru ca, într-un viitor cât mai apropiat. să ne putem bucura de toate activitățile sportive, inclusiv “regele” fotbal!”, se arată în postarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.
Etichete:

Recomandam sa citesti si