fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Uncategorized

Jucăriada lui Iepurilă – un festival dedicat copiilor

Jucăriada lui Iepurilă este primul festival pentru copii, organizat în Sibiu de Magic Hands Studio în parteneriat cu Casa de cultură a Municipiului Sibiu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, festival dedicat strângerii de fonduri în scop umanitar şi creării unui loc în care cei mici să aibă parte de o zi de poveste.

Jucăriada lui Iepurilă este un eveniment dedicat în totalitate copiilor pentru că noi credem în dorinţa lor de a se descoperi pe ei înşişi creând, interacţionând cu cei din jur, bucurându-se şi jucându-se, îndemnaţi fiind atât de spiritul copilăriei și, mai ales, de spiritul Sărbătorilor. Evenimentul se va desfăşura în perioada 5-6 aprilie.
Organizatorii lansează invitaţia tuturor copilaşilor din grădiniţe şi ciclul primar de a participa la concursul de tablouri cu tema “Cadoul aşteptat de la Iepurilă”, a cărui jurizare şi premiere va avea loc în cadrul Jucăriadei.
Tablourile vor fi preluate depuse până cel târziu 3 aprilie la Forumul Democrat al Germanilor (Bulevardul Magheru nr. 1-3,), în urna special amenajată. Fiecare tablou va avea înscris în mod obligatoriu numele copilului, grădiniţa/şcoala şi un telefon de contact. De asemenea, ei sunt învăţaţi că este cel mai frumos lucru să ajuţi, donând o jucărie celor mai puţin norocoşi, celor care, poate, nu au şansa unei copilării fericite.

Etichete:

Recomandam sa citesti si