fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Jorge Costa este noul director tehnic al echipei Gaz Metan Mediaș

Jorge Costa este noul director tehnic al echipei Gaz Metan Mediaș

Jorge Costa, câștigător al Ligii Campionilor și Cupei UEFA cu FC Porto, este noul Director Tehnic al Gazului Metan. Acesta a ajuns la o înțelegere pentru următorii doi ani cu gruparea de pe Târnava Mare.

Jorge Costa a vorbit miercuri după-amiază despre motivele care au stat la baza venirii sale la Mediaș, obiectivul pe care și l-a stabilit la Gaz Metan dar și alte subiecte.

Mă bucur să fiu din nou în România, sunt fericit că pot lucra la Mediaș. Sunt aici pentru a face tot ceea ce ține de mine, pentru a-i ajuta pe jucători să fie mai buni în fiecare zi, cu speranța că și ei mă vor ajuta să fiu din ce în ce mai bun, iar toți împreună să ajutăm clubul să crească.

La Mediaș este un proiect bun, am încredere că putem face lucruri deosebite aici, este o țară pe care o cunosc deja și da este o bună oportunitate pentru mine de a munci.

Avem planuri mari, dar pentru a realiza lucruri importante este nevoie de timp în care să muncești, dar de asta sunt eu aici, să ajut clubul să crească. Nu pot să vă spun exact ce vom face, dar un lucru este sigur, sunt aici și dau 100% în munca mea, îmi voi folosi experiența, calitatea, dacă pot spune că am calitate, pentru a ajuta clubul să fie tot mai bun.

Nu voi spune ce și dacă voi schimba ceva la echipă, nu vreau să le fac munca ușoară adversarilor. Desigur că sunt multe lucruri la care trebuie să mai muncim, pe care trebuie să le îmbunătățim, dar de asta sunt aici, pentru a munci, pentru a da tot ce pot și pentru a încerca să fiu mai bun în fiecare zi.

Următorul meci cu FC Hermannstadt, la fel ca și toate celelalte va fi unul dificil. Nu voi vorbi despre trecut, doar despre prezent și viitor. Va fi primul meu meci aici, unul în care trebuie să câștigăm cele trei puncte puse în joc, iar apoi din fericire pentru mine și pentru echipă va veni o pauză și vom avea timp pentru a munci. Știu că am mult de muncit, dar nu mi-e teamă de asta, nu mi-e teamă să îmi asum riscuri, iar un lucru pot să vă spun, ne vom schimba, va dura puțin timp dar o vom face, vom fi mai buni. (este mesajul lui Jorge Costa)

Etichete: