fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Jannic Holzwarth, la Sibiu Summer Camp by Porsche BBA Ludwigsburg

Jannic Holzwarth, la Sibiu Summer Camp by Porsche BBA Ludwigsburg

Jannic Holzwarth, antrenor al grupelor de juniori ale Porsche Basketball Akademie vine și el la Sibiu SUmmer Camp 2021, alături de Robert Geiger, pentru a împărtăși din experiența dobândită ca sportiv, dar și antrenor asistent și antrenor principal la Academiei din Ludwigsburg

La doar 21 de ani, Jannic este deja antrenor de bază a academiei germane, după ce a fost junior al Porsche Basketball Akademie. De doi ani este antrenor asistent al echipei Under 16 și antrenor al echipei Under 14 al unui Club colaborator cu Academiei.

Mai mult decât atât, Jannic a reușit să acumuleze experiență și în organizarea Campurilor Academiei din Ludwigsburg, motiv pentru care credem că va fi de un real folos în tot ceea ce va însemna prima ediție a Sibiu Summer Camp by Porsche Basketball Akademie.

Înscrierile pentru Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg, eveniment care se va derula între 19 și 24 iulie, se fac pe site-ul nostru, la secțiunea Sibiu Summer Camp, până la data de 1 iulie 2021.

Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg este un eveniment organizat de BC CSU Sibiu în parteneriat cu Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg, între 19 și 24 iulie, la Sala Transilvania, pentru copiii cu vârste între 8 și 18 ani!

Etichete:

Recomandam sa citesti si