fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Jandarmii sibieni au donat sânge și plasmă sanguină

Jandarmii sibieni au donat sânge și plasmă sanguină

Astăzi, jandarmii sibieni au donat sânge pentru viață. Activitatea de astăzi a fost organizată în colaborare cu Arhiepiscopia Sibiului, în cadrul campaniei Donează sânge, salvează o viață! cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an la data de 3 Aprilie.

„Suntem o echipă în scopul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest uman, acela de a dona sânge, astfel ne-am alăturat din nou campaniei Donează sânge, salvează o viață!   Pentru că lipsa de sânge se resimte în această perioadă am oferit ajutor celor care au nevoie, sens în care o parte dintre  jandarmii sibieni au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Sibiu.”, au transmis jandarmii sibieni.Tot astăzi, un jandarm sibian vindecat de Covid-19 a donat plasmă pentru cei care au nevoie.

,,Consider că în contextul epidemiologic actual, noi oamenii, trebuie să fim mai apropiați unii de ceilalți, astfel vom putea trece mai ușor peste toate încercările la care ne supune acest virus. Și cine poate să înțeleagă suferința unui om infectat cu SARS-Cov-2, dacă nu noi, cei care ne-am luptat cu el și l-am învins?”, potrivit sergentului major Dobrin Edi.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si