fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Jandarmii au sancționat contravențional un bărbat cu amendă în valoare de 1000 lei

Jandarmii au sancționat contravențional un bărbat cu amendă în valoare de 1000 lei

Ieri, 13 ianuarie a.c., o patrulă de jandarmi a fost direcționată pe strada Alba Iulia din municipiul Sibiu, în urma unei sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, referitoare la un schimb valutar cu o bancnotă care părea falsificată. Jandarmii sibieni au întocmit actele de sesizare iar cercetările vor fi continuate la nivelul IPJ Sibiu.

Ajunși la fața locului, jandarmii au luat legătura cu angajatul firmei, care a sesizat depistarea unei bancnote de 50 euro ce părea contrafăcută.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Sibiu, întors de curând din Germania, a solicitat efectuarea unui schimb valutar, respectiv suma de 145 de euro, iar în urma procedurii de verificare a valutei cu dispozitivul special, o bancnotă de 50 de euro nu părea autentică.

Întrucât bărbatul suspectat de tranzacționarea bancnotei nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, dispusă din data de 9 ianuarie a.c., jandarmii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si