fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Jandarmii au dat amenzi de 9.900 de lei într-o săptămână

Misiunile executate de jandarmii sibieni în perioada 4 – 10 martie s-au soldat cu aplicarea a 18 amenzi în valoare de 9.900 de lei și a cinci avertismente scrise.

”Echipajele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Sibiu au acționat și în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș, atât independent, cât și împreună cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu. În urma misiunilor desfășurate, jandarmii sibieni au legitimat peste 150 de persoane și au constatat 23 de contravenții. Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar una dintre amenzi a fost aplicată pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgenţă, prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgenţă în mod abuziv”, precizează IJJ Sibiu.

”Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul jandarmilor în mod direct sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. Jandarmii sibieni sunt permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor!”, transmite IJJ Sibiu.

Etichete: