fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Jandarmeria are un sediu cu performanțe energetice

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Sibiu a recepționat lucrările executate la clădirea principală a sediului, în cadrul proiectului “Creșterea eficienței energetice a pavilionului principal al IJJ Sibiu”. Obiectivul de investiții a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoare totală a investiției este de 8.197.778,32 lei, din care 4.032.676,52 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Contractul de finanțare a fost semnat de IJJ Sibiu în 27 martie 2018.

Pentru îmbunătățirea performanțelor energetice ale pavilionului principal, s-au realizat următoarele investiții: anveloparea termică a clădirii, utilizarea unor surse alternative de producere a energiei termice și electrice, reabilitarea instalației de iluminat, înlocuirea corpurilor de iluminat și modernizarea spațiilor de lucru.

Obiectivul proiectului a fost creșterea eficienței energetice a pavilionului principal, având în vedere respectarea cerințelor specifice principiilor dezvoltării durabile și egalității de șanse. Proiectul a urmărit îmbunătățirea calității mediului înconjurător și creșterea eficienței energetice, economisirea cantității de energie pe termen mediu și lung, scăderea costurilor cu energia și reducerea emisiilor de CO2.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene) în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Etichete:

Recomandam sa citesti si