fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

„James Bond” de Agnita a contribuit la identificarea a patru presupuși autori ai unui furt calificat

„James Bond” de Agnita a contribuit la identificarea a patru presupuși autori ai unui furt calificat
BOND, varianta canină a spionului britanic, „angajat” în  cadrul Echipei Operative Canine a I.P.J. Sibiu și-a ajutat ieri, „colegii” polițiști  la identificarea a patru presupuși autori ai unui furt calificat.
„BOND, varianta canină a spionului britanic. Ieri, flerul său a contribuit decisiv la identificarea a patru presupuși autori ai unui furt calificat.
Împreună cu Cristi, predestinați parcă să formeze o echipă, fiind născuți în aceeași zi și lună, cei doi ”adulmecă” infractorii încă din 2019, după ce Bond a absolvit cu brio cursurile de calificare pentru prelucrarea urmelor de miros. Cristi și Bond nu sunt la prima ispravă de acest gen, după ce, anul trecut, in urma prelucrării urmei, s-a reușit stabilirea traseului și identificarea autorilor unui furt dintr-o societate comerciala din Șelimbăr, precum și recuperarea bunurilor sustrase. Iar lista succeselor celor doi poate continua.”, au postat reprezentanții IPJ Sibiu pe pagina lor de Facebook.

„James Bond” de Agnita a contribuit la identificarea a patru presupuși autori ai unui furt calificatCu ajutorul conducerii în teren de către câinele de urmă, Bond, polițiștii au reușit în scurt timp identificarea presupușilor autori ai faptei. Este vorba despre patru tineri, în vârsta de 14, 15, 18, respectiv 20 de ani, din aceeași localitate. La domiciliul unuia dintre cei identificați, s-a găsit și recuperat cantitatea de 27 de kg de carne de porc.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si