fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Iulian Ciuciura – candidatul în care își pun speranțele locuitorii comunei Iacobeni

Un candidat-surpriză, cu șanse maxime de a fi ales primar al comunei Iacobeni, intră în lupta electorală din partea PNL. Iulian Ciuciura, care va împlini 36 de ani cu doar patru zile înainte de alegeri, este un fiu al satului Iacobeni foarte iubit și respectat în întreaga comunitate. Toată lumea îl cunoaște drept un om harnic, serios, onest și respectuos, care le-a sărit în ajutor tuturor celor care au avut nevoie de sprijin.

S-a ridicat pe propriile puteri

Viața nu a fost ușoară pentru Iulian Ciuciura. După ce a ieșit de pe băncile școlii, ca absolvent al Școlii de Arte și Meserii Iacobeni, a decis să plece la muncă în străinătate, în speranța unui trai mai bun. A lucrat în Spania și în Anglia vreme de 16 ani, dar niciodată nu și-a propus să rămână acolo. ”Nu era zi în care să nu mă gândesc la cei de acasă, la oamenii noștri dragi, care de fiecare dată mă așteptau cu un zâmbet și cu o vorbă bună pe străzile din Iacobeni”, mărturisește Iulian Ciuciura. A muncit din greu și a reușit să strângă bani pentru a-și putea face un rost acasă, în Iacobeni.

”Pun suflet în orice fac”

Întors în satul natal, tânărul și-a întemeiat o familie, a construit o casă și s-a ocupat de bunul mers al firmei pe care o administrează. ”Pun suflet în orice fac și de aceea reușesc să obțin cele mai bune rezultate. Se spune că orice lucru pe care îl începi cu Dumnezeu va fi o reușită. Și așa este”, spune tânărul candidat PNL. Iulian Ciuciura este tatăl a doi copii, pe care îi crește în spiritul valorilor morale care îl definesc și pe el: ”modestia, sinceritatea, prietenia și frica de Dumnezeu m-au făcut să fiu omul de azi”.

Cel mai tânăr candidat din ultimii 28 de ani

Până acum, Iulian Ciuciura nu s-a implicat în politică, dar a decis să facă acest pas pentru a putea schimba ceva în viața oamenilor din Iacobeni, Stejăriș, Netuș, Noiștat și Movile. Intrat de curând în rândurile PNL, tânărul antreprenor din Iacobeni are planuri mari pentru comuna sa. ”Vin cu multă ambiție, cu mare putere de muncă și cu idei moderne pentru Iacobeni. Mulțumesc conducerii PNL Sibiu pentru încrederea pe care mi-a acordat-o și pentru sprijinul pe care mi l-a oferit! O susținere importantă a tuturor proiectelor mele pentru modernizarea comunei va veni din partea conducerii Consiliului Județean, pe care o apreciez foarte mult”, spune Iulian Ciuciura, cel mai tânăr candidat la Primăria Iacobeni, din ultimii 28 de ani.

Etichete:

Recomandam sa citesti si