fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

ISU Sibiu organizează etapa județeană a concursului de elevi “Prietenii Pompierilor

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a continuat activitatea de organizare a concursurilor destinate pregătirii elevilor, cu etapa judeţeană a concursului de elevi „Prietenii Pompierilor”, desfășurată astăzi 14 mai a.c., începând cu ora 09:00 în poligonul de pregătire al ISU Sibiu.

Concursul s-a desfășurat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu și are un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor și are drept scop dezvoltarea la elevi, a spiritului de solidaritate şi implicării acestora, individual sau în echipă, în acţiunile de prevenire şi intervenţie în situaţii de urgenţă.
La acest concurs, destinat elevilor de gimnaziu, au participat trei echipe de fete de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazu ”Șelimbăr, Școala Gimnazială „Radu Selejan” Sibiu și Școala Gimnazială Boița și opt echipe de băieţi de la Școlile Gimnaziale nr 18, nr 13, Radu Selejan Șelimbăr, Axente Sever, Miercurea Sibiului, Gundisch – Cisnădie și Poplaca. Echipele au fost formate din 10 membri au avut de parcurs trei probe (o probă teoretică şi două probe practice: „Pista de îndemânare cu obstacole” şi „Ştafeta de 400 de metri cu obstacole”.
În urma clasamentului general, la fete:
– locul I a fost ocupat de către Școala Gimnazială Mihai Viteazu Șelimbăr ,
– locul II Școala Gimnazială Radu Selejan Sibiu,
– locul III locul Școala Gimnazială Boița.

La băieți:
– locul I a fost obținut de către Școala Gimnazială nr. 13 Sibiu ,
– locul II Școala Gimnazială nr 18 Sibiu
– locul III Școala Gimnazială Axente Sever.

Le transmitem felicitările noastre tuturor participanților și le mulțumim pentru prezență și implicare!

Sg. maj. Andreea Ștefan

Etichete:

Recomandam sa citesti si