fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate ANUNŢ

ISU Sibiu își modifică programul de Relații cu Publicul

Având în vedere implementarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, după încetarea stării de urgență, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu face următoarele precizări referitoare la modificarea programului de relații cu publicul:

1. Primirea în audiență se va efectua numai în cazuri cu caracter deosebit, raportat la situația prezentată de către solicitant , în baza unei cereri (modelul este afișat pe www.isusibiu.ro), care va fi transmisă Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu pe email:secretariat@isusibiu.ro. Activitatea se va efectua în condiții de respectare a măsurilor de distanțare socială și a regulilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus COVID -19;

2. Consilierea cetățenilor cu privire la informațiile de interes privind activitatea de soluționare a petițiilor și primire în audiență se va efectua doar telefonic apelând numerele de telefon ale instituției afișate pe www.isusibiu.ro .

3. Petițiile din partea cetățenilor se pot transmite astfel:

 Prin corespondență la adresa Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu , Strada Poet Vasile Cârlova nr. 16-21;
 Pe adresa de e-mail : secretariat@isusibiu.ro.
 Completarea on-line a formularului postat pe website-ul instituției (www.isusibiu.ro)

Vă asigurăm în continuare de întreaga noastră transparență în ceea ce privește activitatea de relații cu publicul, acțiunile noastre fiind permanent orientate spre consolidarea protecției și creșterea gradului de reziliență a comunităților cu respectarea și aplicarea legii.

Etichete: