fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

ISU Sibiu a desfășurat un exercițiu în vederea antrenării forțelor și perfecționării modului de intervenție, la un operator economic

Astăzi, ISU Sibiu a desfășurat un exercițiu în vederea antrenării forțelor și perfecționării modului de intervenție, la un operator economic care are ca principal obiect de activitate producția de componente auto.
Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit în urma unei explozii, care a avut loc în magazia de carburanți, lubrifianți și diluanți. În explozie au fost surprinse 3 persoane care se aflau în interiorul magaziei.
La acest exercițiu au participat și membri Serviciului Privat pentru Situații de Urgență al operatorului economic, care a reușit să extragă o victimă.
Pompierii militari au salvat celelalte două victime și au limitat extinderea incendiului la alte hale de producție. La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul care desfășoară activități în această zonă, dar și cu membri Serviciului Privat pentru Situații de Urgență, privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.
🚒La acest exercițiu au participat peste 30 pompieri militari și paramedici cu 5 autospeciale (stingere cu apă și spumă, salvare de la înălțime, descarcerare și de asistență medicală specializată).
Etichete:

Recomandam sa citesti si