fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

IPJ Sibiu recomandă cetățenilor care își scot cazierul să evite crearea de aglomerație la ghișeu

IPJ Sibiu recomandă cetățenilor care își scot cazierul să evite crearea de aglomerație la ghișeu

Prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de corona virus reprezintă una din prioritățile Poliției Sibiene. Iar în acest context, vă reamintim faptul că zilnic, pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar de la ghișeul aflat la reședința I.P.J. Sibiu (mun. Sibiu, str. Revoluției nr. 4-6), sunt alocați 2 lucrători timp de 5 ore, cu posibilitate de prelungire dacă este nevoie.

„Vă recomandăm să folosiți acest interval de timp și să evitați aglomerările, mai ales la deschiderea programului. Timpul maxim de eliberare a unui certificat de cazier judiciar este de 5 minute, inclusiv cu completarea cererii. Precizăm că aceste măsuri sunt în interesul ambelor părți, fiind măsuri de autoprotecție.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Eliberarea certificatelor de cazier judiciar se efectuează conform următorului program:

Luni830 – 1330
Marți830 – 1330
Miercuri1300 – 1800
Joi830 – 1330
Vineri830 – 1330

De asemenea, vă informăm că în această perioadă se pot transmite cereri pentru eliberarea certificatelor de cazier și pe adresa de mail cazier@sb.politiaromana.ro. În acest caz eliberarea certificatului de cazier judiciar se face în termen de 3 zile de la data trimiterii, iar solicitantul se va prezenta personal pentru ridicarea certificatului de cazier judiciar, având asupra sa cartea de identitate în original și în termenul de valabilitate.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si