fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

IPJ Sibiu: Programarea pentru susținerea testului de verificare a cunoașterii regulilor de circulație, acum ONLINE

Începând cu data de 24 februarie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost operaționalizat un sistem de programare online, pentru activitatea de lucru cu publicul desfășurată de către Serviciul Rutier Sibiu, mai precis cea referitoare la programarea în vederea susținerii testului de verificare a cunoașterii regulilor de circulație auto.

Pentru programare se accesează link-ul https://rutiera-online.mai.gov.ro/index.php?r=programari/create&judet=SB  unde vor putea selecta serviciul pentru care se face programarea online, data și ora programării.

De asemenea, există un cod QR, prin intermediul căruia poate fi realizată programarea online, cu ajutorul dispozitivelor mobile.

IPJ Sibiu: Programarea pentru susținerea testului de verificare a cunoașterii regulilor de circulație, acum ONLINE

Programările online se vor face începând cu luna martie a.c., urmând ca din data de 6 martie a.c., aceste examene să fie suținute de 2 ori pe săptămână, în zilele de marți și joi.

Pentru informații suplimentare, cât și pentru  cetățenii care nu au posibilitatea de a se programa online, mai multe informatii sunt disponibile aici  https://sb.politiaromana.ro/ro/utile/sb.politiaromana.ro/ro/utile/politia-rutiera/testul-de-verificare-a-cunoasterii-regulilor-de-circulatie