fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

IPJ Sibiu încurajează utilizarea bicicletei

IPJ Sibiu încurajează utilizarea bicicletei

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu încurajează utilizarea bicicletei nu doar ca un mod de relaxare și de a face sport, ci și ca un mijloc alternativ de transport prietenos cu mediul care contribuie la fluența traficului rutier.

Turul Ciclist Al Sibiului a fost un eveniment extrem de riguros din punct de vedere sportiv. Participanții au venit foarte hotărâți să demonstreze că nu există bariere în practicare sportului. Organizatorii și-au luat rolul în serios, tratându-și oaspeții ca adevărați campioni, participarea în cadrul turului fiind pregătiță minuțios.
IPJ Sibiu încurajează utilizarea bicicletei
Pregătirea turului ciclist am presărat-o cu specific local. Sibiul dedica 2021-2022 programului Anii Drumeției astfel turul de încălzire a fost pe traseul Piața Mare – Muzeul Astra – Piața Mare. Ziua a început cu o rundă de instructaj și teste sub îndrumarea lui @Catalin Mantescu de la Tandem Arena (cel mai experimentat pilot). Voluntarii Crucea Roșie Filiala Sibiu și reprezentanții Poliției Sibiu (Serviciul Rutier) au îndeplinit cu succes misiunea de sprijin și asistență. Muzeul Astra a fost jumătatea aventurii de 15+ km din prima zi #Unstoppable unde ne-am hidratat și am savurat înghețată. O competiție serioasă pregătește participanții din toate punctele de vedere. JULES – Bistro Restaurant s-a asigurat, în cel mai delicios mod cu putință, că în ziua concursului trupul și spiritul sunt pregătite în mod optim, iar emoțiile le-am spălat cu voie bună și muzică. Nu în ultimul rând Hotel Imparatul Romanilor Sibiu a avut grija ca participantii să ajungă odihniți.
Un grup extraordinar de 10+ voluntari au însoțit și oferit sprijin participanților pe turul de reconaștere. A fost o lecție importantă despre și pentru comunitate (dar despre asta intr-o altă postare). Ce a adus ziua cursei? Într-o postare viitoare.”, au transmis organizatorii.
Etichete:

Recomandam sa citesti si