fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

IPJ Sibiu face cunoscuți (i)responsabili din trafic

A condus deși avea acest drept suspendat

La data de 7 iulie ac., în jurul orei 16,30, pe DN 1, Cristian – Săcel, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Săliște au oprit pentru control un ansamblu TIR condus de vătre un bărbat în vârstă de 59 de ani, din județul Hunedoara.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 02,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un hunedorean în vârstă de 31 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La aceeași dată și oră, în comuna Laslea, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au testat alcoolscopic șoferul unui autoturism condus pe strada Principală. Cu un rezultat de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul în vârstă de 41 de ani, din județul Mureș, a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 03,00, în municipiul Sibiu, în timp ce acționau pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada George Coșbuc de către un sibian în vârstă de 37 de ani.

Aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior recoltării probelor biologice fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si