fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

IPJ Sibiu: A furat-o și a șifonat-o!

Miercuri, 14 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au fost solicitați să intervină în localitate, pe strada Țesătorilor, în vederea soluționării unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv furt în scop de folosință.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat că, pe strada Țesătorilor, șoferul unui autoturism a virat stânga,fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un localnic în vârstă de 25 de ani, aflat în depășire.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că cel aflat la volanul autoutilitarei nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, s-a stabilit faptul că, înainte de producerea tamponării, tânărul ar fi sustras autoutilitara din curtea unei societăți comerciale. Evenimentul s-a soldat cu avarierea celor două autovehicule. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Foto: arhivă

Etichete:

Recomandam sa citesti si