fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Iordan Nicola, fostul secretar al județului Sibiu, a pierdut lupta cu o boală incurabilă

Iordan Nicola, fostul secretar al județului Sibiu, a pierdut lupta cu o boală incurabilă

Iordan Nicola, fost secretar al județului Sibiu, președinte al Asociaţiilor secretarilor judeţelor din România și subprefect a pierdut miercuri, 29 decembrie, lupta cu o boală necruțătoare, cu care se lupta în ultimii ani.

„Era un om deosebit, cu caracter nobil, dar și un profesionist desăvârșit în administrația sibiană. Cred că era unul dintre profesioniștii județului și este o mare pierdere atât ca om, ca prieten, dar și ca profesionist. Am colaborat împreună în anul 1996 când eu am fost prefect și el a fost subprefect, dar și secretar al Consiliului Județean Sibiu, în perioada 2012-2016 când eu am fost președintele acestei instituții. A fost un profesionist pe care m-am bazat întotdeauna și cred că a pus umărul în stabilitatea județului. A suferit de o boală lungă și incurabilă, moartea sa nu este din cauza coronavirusui. Dumnezeul să îl ierte și să îl odihnească.”, a spus pentru ziarul nostru, Ioan Cindrea, fost președinte al Consiliului Județean Sibiu.

„Cu adâncă tristețe, am primit vestea trecerii în neființă a celui care a fost colegul nostru Prof. univ. dr. Iordan Nicola, fost secretar general al Județului Sibiu și Președinte al Asociaței Secretarilor Județelor din Romania în perioada 2008-2016. Model de noblețe colegială și sufletească, cadru didactic universitar și un om care și-a dedicat viața administrației publice, domnul Iordan Nicola va rămâne veșnic în memoria colegilor pentru dedicarea cu care a muncit, pentru profesionalismul demonstrat în intreaga sa activitate și pentru ceea ce a însemnat un model de urmat în cariera profesională a fiecăruia. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România.

Etichete:

Recomandam sa citesti si