fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Interviuri video cu reprezentanții BC CSU Sibiu, realizate sub genericul: ”COMUNITATE. SPORT ȘI SĂNĂTATE”

BC CSU Sibiu demarează, începând de astăzi, 11 mai, o campanie menită să găsească numitorul comun al celor două priorități: sănătatea și baschetul. “Comunitate. Sport și Sănătate. Unitate” reprezintă doar unul dintre proiectele pe care le-au pregătit și cu care încearcă să mențină legătura cu toți cei din familia galben-albastră, în perioada imediat următoare.

Sub forma unor interviuri video realizate sub genericul: ”COMUNITATE. SPORT ȘI SĂNĂTATE. UNITATE”, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, BC CSU Sibiu vă dă întâlnire, de la 20:30, pe conturile de Facebook și Youtube, cu actorii importanți ai comunității galben-albastre. Discuțiile vor fi despre cum au trecut prin această perioadă de criză, despre dorul de baschet și cum va trebui să înfruntăm totul, mai departe, într-un climat cât mai apropiat de normalitatea pe care cu toții o cunoaștem.

Fiecare interviu va fi centrat pe subiectul aflat pe buzele tuturor, pandemia de coronavirus și toate implicațiile pe care aceasta le-a adus în baschet, în special, dar și în sport, în general.  Pentru că viața sportivilor, antrenorilor, staff-ului, suporterilor, partenerilor și sponsorilor noștri s-a schimbat, încercăm să transmitem un mesaj optimist, oferind sfaturi utile și metode de precauție, în acest context.

”În ultimele două luni de zile, indiferent de domeniul de activitate, cu toții am pus sănătatea pe primul loc. BC CSU Sibiu a făcut asta și a luat toate deciziile care i-au stat în putere pentru acest obiectiv comun: protejarea sănătății. A fost prioritatea numărul 1 și nu ne-am îndepăratat deloc de dragostea noastră față de baschet. Vrem să descoperim, alături de suporterii și partenerii noștri, provocările cu care ne-am confruntat cu toții, în această perioadă, dar și să vă oferim sfaturi, recomandări și proiecții despre cum va fi viața noastră, de acum încolo”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Prima emisiune a fost realizată de Gabriela Vișan, alături de Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu și Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a clubului.

Vom trece cu bine peste această perioadă, vom ieși mai puternici din această provocare și suntem siguri că vom reuși împreună să ne revedem în condiții cât mai aproape de normalitate.

Vom avea ca invitați personalități importante din comunitatea BC CSU Sibiu: autorități locale care sprijină această comunitate galben-abastră, finanțatori, parteneri, sponsori, suporteri și, bineînțeles, reprezentanții Clubului nostru. De altfel, în primul episod îi veți putea urmări pe Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu, și pe Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a clubului.

Ei ne vor povesti cum au trecut prin această schimbare radicală a modului în care ne desfășurăm și proiectăm activitatea, cum s-a schimbat viața sportivă, cum își continuă activitatea mediul de afaceri, ce planuri au și cum abordează autoritățile această perioadă. Vor fi informații prețioase care pot folosi drept sfaturi pentru mai multe domenii, fie că vorbim de sport, administrație sau business.

 

Etichete: