fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Interstar U16 încheia anul cu o nouă victorie

Interstar U16 a învins cu 3-0 pe LPS Iași în ultima apariție oficială din acest an. Ieri, pe sinteticul de la Municipal, Interstar a dominat partida și nu a avut probleme în a câștiga toate cele trei puncte puse în joc.
Golurile echipei noastre au fost marcate de Valentin Draghescu în două rânduri și Vlad Carpinisan. Cosma & Co încheie anul 2021 pe prima poziție în play-out-ul seriei 1, după ce acum o luna au pierdut accederea în play – off la golaveraj.
„Încheiem un an greu din toate punctele de vedere. Căutăm să ne așezăm și să ne regăsim după toate transformările de care am avut parte în ultima perioadă . Am plătit tribut inconstanței arătată în etapele parcurse pina acum. Mulțumesc băieților pentru dăruirea de care au dat dovadă. Sunt jucători cu multe calități și sunt convins că vor avea o exprimare deosebită pe viitor. Mulțumesc colegilor de la club pentru susținere și în special colaboratorilor mei Tudor Stoian și Sebastian Iacob, pentru munca depusă în cadrul echipei. Sunt doi băieți tineri și pasionați. Urmează o vacanță binemeritată pentru toată lumea și apoi din nou la treabă.”, a spus Daniel Murasan antrenor U16
În partida de ieri staff-ul echipei a folosit urmatorul lot de jucători: Dennis Berta și David Cosma – portari, Luca Stanese,Tudor Ivan, Darius Cosma – cpt, Florin Mihăilă, Alex Sularea, Valentin Draghescu, Vicentiu Vlad, Vlad Carpinisan, Flavius Niță, Andrei Dancu, Sebastian Duțu, Darius Stroia, Robert Barghis, Alex Olariu și Casian Soare- jucători de câmp.
Au absentat: Robert Gliga, Ștefan Vestemean, Răzvan Rațiu, Emanuel Barza, Patric Vlad, Paul Mitroi accidentați, Fabian Manta suspendat și Darius Costea învoit.
Participarea echipei la acestă competiție este cofinanțata de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2021.
Etichete:

Recomandam sa citesti si