fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Interstar Sibiu, câștigătoarea Cupei Municipiului Reghin

La finele săptămânii trecute, Cupa Municipiului Reghin a reunit echipe de juniori născuți în anul 2006, printre acestea aflându-se și Interstar Sibiu. Echipă pregătită de Daniel Murasan a câștigat competiția juniorilor U14 fără înfrângere sau gol primit.

“Mulțumim organizatorilor pentru invitație și condițiile oferite. Scopul nostru a fost să efectuăm câteva meciuri bune de pregătire înaintea returului de campionat. Faptul că nu am mai evoluat pe un teren de iarnă de anul trecut din octombrie s-a simțit. Dacă adăugăm și starea destul de dificilă a suprafeței de joc, putem spune că a trebuit să ne adaptăm rapid la condițiile impuse. Am întâlnit echipe bune și chiar dacă nu ne-am exprimat la potențialul maxim, sunt totuși mulțumit de mobilizarea și dăruirea jucătorilor, pe care îi felicit. De asemenea țin să mulțumesc susținătorilor noștri, cei care au fost alături de copii și au avut un comportament deosebit. Mai avem de reglat și îmbunătățit câteva aspecte ale jocului și sper sa o facem cât mai repede. Dedicăm acest trofeu tuturor băieților din lot care nu au fost alături de noi la Reghin, din cauza problemelor medicale și ii așteptăm să revina cât mai curând alături de echipa.”, a declarat antrenorul Daniel Murasan.Rezultate:
Interstar-Transilvania Bistrița 1-0
Interstar – CSM Tg Mures 2-0
Interstar-Sg Pădure Mureș 7-0
Interstar-Corona Brașov 0-0
Interstar – CSS Reghin 0-0
(3-1 dupa penalty- uri.)

Lot jucatori:
Dennis Berta și Iustin Chirila portari
Darius Stroia, Remus Bratu, Luca Stanese, Sebastian Duțu, Darius Cosma, Robert Gliga, Ianis Gandila, Emanuel Barza, Casian Soare, Vicentiu Vlad, Ștefan Vestemean, Valentin Draghescu, Andreas Birbic, Flavius Niță și Vlad Carpinisan, jucători de câmp.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si