fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Interstar Sibiu 2 și Zenit Sibiu s-au întâlnit pe sinteticul din Sub Arini unde au făcut spectacol

Interstar Sibiu 2 și Zenit Sibiu s-au întâlnit ieri după amiază pe sinteticul din Sub Arini, în cea de a doua etapă a returului juniorilor U11.

Ambele echipe au contribuit și au oferit, prin jocul prestat, numeroșilor privitori, un spectacol fotbalistic frumos, cu multe goluri, ratări și faze importante de poartă.

Elevii pregătiți de Horațiu Băra Graeff, născuți in anul 2012 ( mai mici de vârstă cu un an) au dovedit că sunt o grupă pe care fotbalul sibian se poate baza in viitor.

Evoluția lor a fost una care ne întărește această idee.

Putin mai târziu, pe dreptunghiul verde, au pășit componenții grupei 2011 a Interstarului, pregătiți de Mircea Soare si Dorel Birbic, cei care evoluează sub titulatura de Interstar 1 și care, ieri, au întâlnit in etapa secundă a returului la juniori U11, pe Gaz Metan Mediaș.

A fost o partidă dominată net de către juniorii noștri, un meci in care Interstar a fost “vioara întâi” .

Reamintim că la acest nivel de vârstă, conform regulametelor FRF nu se ține cont de rezultate, motiv pentru care nu vom divulga scorurile înregistrate la finalul meciurilor, însă vă sigurăm că ambele echipe ale Interstarului participante ieri in competiția U11, au ieșit “pe plus” din confruntările avute.

Interstar Sibiu 1 U11

-antrenori Mircea Soare și Dorel Birbic
-lot: Bobes, Chirila, Marcu, Turcan, Lazar, Gulean, Luca, Oltean, Balanoiu, Dragoman, Belet, Durigan, Plugaru, Stirbu.

Interstar Sibiu 2 U11

– antrenor Horațiu Băra Graeff
Lot: Muntean, Damian, Oghenovo, David, Basaraba, Catana, Manea, Olariu, Ursu, Galea, Rusu, Bucsa, Perinoc, Albu

 

Etichete: