fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Interes mare pentru locurile de parcare din Hipodrom

Sibienii s-au arătat foarte interesați în a obține un abonament pe anul 2023 în parcarea supraterană etajată din cartierul Hipodrom. Aceasta pune la dispoziție 319 locuri pentru autoturisme și 22 pentru motociclete.

În urma invitației lansate public de a contracta un abonament pentru locurile disponibile:

  • În cazul locurilor de parcare rezervate de la subsol, etajele 1, 2 și 3, au fost cumpărate abonamente pentru TOATE cele 212 locuri disponibile
  • În cazul abonamentelor fără loc rezervat la parter și pe terasă – din totalul de 97 de locuri pentru 39 s-a cumpărat abonament

Vizitatorii ocazionali au la dispoziție 97 de locuri de parcare la parter și pe terasa parcării, la care se adaugă cele 2 locuri pentru persoanele cu dizabilități și cele 8 locuri pentru încărcarea mașinilor electrice.

În ceea ce privește locurile de parcare pentru motociclete, 14 locuri mai sunt încă disponibile pentru a fi rezervate prin abonament, restul de 7 fiind disponibile vizitatorilor ocazionali.

Începând cu data de 03.01.2023, se pot depune noi solicitări pentru abonamente pentru anul 2023 cu loc rezervat, care vor fi adăugate pe lista de așteptare. Lista va fi actualizată la orice nouă solicitare si afișată pe site-ul SPADPP (https://spadpp.sibiu.ro/parcari/parcare_hipodrom).

Pentru parter și terasă se pot emite în continuare abonamente fără loc de parcare rezervat, iar cei care doresc se pot prezenta direct la ghișeul SPADPP, fără a fi necesară o programare în prealabil.