fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Inspecții zilnice în locurile de joacă

Aproape 800.000 de lei va plăti Primăria Sibiu, în următoarele 12 luni, pentru întreținerea celor 54 de locuri de joacă din oraș. Suma va fi încasată de firma Special Home Services Consulting SRL Sibiu, câștigătoarea licitației lansate de municipalitate.

În baza contractului, echipele din teren vor face verificări zilnice la fiecare loc de joacă. Firma are în sarcină repararea și întreținerea tuturor dispozitivelor din locurile de joacă, a celor de fitness incluse în acestea, precum și a băncilor și coșurilor de gunoi din aceste zone.

Pentru siguranța celor care utilizează aceste echipamente, în cazul unei defecțiuni, firma are obligația să înlăture imediat echipamentul defect sau să împrejmuiască aparatul respectiv, urmând ca în termen de 48 de ore să se efectueze reparațiile și să îl repună în funcțiune. Valoarea maximă a contractului este de 796.110 lei, plățile efective urmând să fie făcute în baza situațiilor de lucrări efectuate, transmise de prestator și verificate de inspectorii Primăriei.

Alte 160.000 de lei au fost prevăzute în bugetul local din acest an pentru înlocuirea echipamentelor uzate din locurile de joacă, acolo unde costurile reparațiilor nu se mai justifică. Un nou loc de joacă va fi dat în folosință anul acesta în cartierul Terezian, zonă aflată în modernizare.

Etichete:

Recomandam sa citesti si