fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

INNA în lumina reflectoarelor la Aria Rooftop Sibiu

Sezonul petrecerilor de vară este pe cale să înceapă la Aria Rooftop Sibiu, iar lansarea acestuia va fi una spectaculoasă. Cu prima petrecere pe întreaga terasă, echipa #AriaRooftop promite o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți. Un lucru important de menționat este că terasa este în exterior si are un acoperiș retractabil în caz de ploi sau vreme nefavorabilă.

Programat pentru 1 Iunie, evenimentul va fi condimentat cu muzică de top și atmosferă vibrantă. Dar ceea ce îl face cu adevărat deosebit este prezența specială a unei vedete a muzicii – INNA. Cunoscută pentru hiturile sale îndrăgite la nivel internațional, INNA va aduce un plus de energie acestei seri memorabile.

Alături de INNA, vor fi prezenți DJ ALBWHO & Cipi Hampu, care vor încânta audiența cu mixuri incendiare și ritmuri ce vor face publicul să danseze până în zori.

Cu jumătate din bilete deja vândute și 60% din mese rezervate, entuziasmul pentru eveniment deja se simte. Pentru cei interesați, rezervările se pot face la numărul de telefon 0727663867, iar pentru bilete online, accesați platforma www.livetickets.ro/bilete/inna-x-summer-opening-10.

Un aspect important al acestei petreceri este și dress code-ul: “The Bohemian Spirit of Summer”. Participanții sunt încurajați să adopte o ținută care să reflecte spiritul boem al verii, aducând un strop de creativitate și nonconformism în atmosfera festivă.

Cu toate acestea, interesul pentru eveniment este în creștere, deci cei interesați sunt îndemnați să își rezerve locurile cât mai curând posibil pentru a se asigura că nu vor rata această ocazie unică.

Fii parte din deschiderea spectaculoasă a sezonului de petreceri de vară la Aria Rooftop Sibiu și pregătește-te să trăiești o experiență de neuitat alături de INNA și alți artiști de top!

INNA în lumina reflectoarelor la Aria Rooftop Sibiu