fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Îngrijiri la domiciliu de la Crucea Roșie Sibiu

Începând cu această săptămână, Crucea Roșie Filiala Sibiu sprijină comunitatea de etnie romă din Târnava, unde zilnic acordă îngriji la domiciliu pentru 30 de vârstnici din comunitate.

Este un proiect derulat în parteneriat cu Fundația Centrului European de Integrare al Romilor și Consiliul Județean Sibiu, în cadrul proiectului ”Un parteneriat pentru incluziunea economico – socială a comunității marginalizate Târnava” cod CPV 85311100 – 3.

”Ne bucură nespus acest proiect și întâlnirea cu comunitatea din Târnava. Atât Fundația CEIR cât și Consiliul Județean sunt parteneri vechi și buni prieteni și este o onoare să fim parte din această inițiativă care vine în sprijinul vârstnicilor de etnie romă din Târnava.

Noi vom acorda servicii de îngrijire la domiciliu și vom insista pe partea de socializare cu vârstnicii, comunicare, ajutor la prepararea hranei, ajutor în gospodărie dar și servicii medicale.

Ne propunem să le oferim și pachete cu produse alimentare de primă necesitate și articole de igienă.

Mărturisesc că am fost foarte impresionată de căldura cu care ne-au primit vârstnicii în casele lor dar și de modul în care întreaga comunitate are grijă de bunicii ei.”

Îngrijiri la domiciliu de la Crucea Roșie Sibiu

Îngrijiri la domiciliu de la Crucea Roșie Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si