fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Ingrid Hohr preia conducerea PMP Sibiu

După o lungă perioadă de absenteism de pe scena politică a județului Sibiu, organizația județeană PMP Sibiu, intră într-o nouă fază de reorganizare, după eliberarea din funcția de președinte interimar Robert Turcescu.

Noul președinte interimar al organizației județene a PMP Sibiu, este Ingrid – Sofia Hohr, în vârstă de 47 ani, ceea care a candidat anul trecut pe listele PMP Sibiu, pentru Camera Deputaților. Ea este o apropiată a fostului președinte a organizației PMP Sibiu, Diana Popa.”Printre măsurile luate cu prioritate de președintele Ingrid – Sofia Hohr se numără şi stabilirea unui program de funcţionare  la sediului organizaţiei  de pe strada Arhivelor nr. 2,  de luni până vineri, între orele 10 – 13”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PMP Sibiu. În momentul de față PMP Sibiu, nu are nici un reprezentant în Consiliul Județean Sibiu, Consiliul Local Sibiu și nici în Parlamentul României.

sursa foto: facebook.com

Etichete:

1 Comment

  1. mirel 19/06/2017

    Ar trebui ca PMP sa puna la conducerea organizatiei oameni seriosi si destoinici nu Fufe cu fuste mini si rujate pana la nas.