fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Infracțiuni la regimul rutier – concentrații foarte mari de alcool

La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 07,30, pe strada Bâlea din municipiul Sibiu, un sibian în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa de către un alt sibian în vârstă de 44 de ani. În urma evenimentului au rezultat doar avarii la cele două autoturisme.

Testarea alcoolscopică a șoferului care a produs tamponarea a rezultat într-o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal.

La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 19,45, pe DN 14A, între localitățile Botorca și Blăjel,  în timp ce conducea un autoturism, un medieșean în vârstă de 41 de ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului care a provocat tamponarea a rezultat într-o concentrație de 2,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

În seara zilei de 19 decembrie a.c., în jurul orei 23,00, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în județul Olt.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul șoferului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

 

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 00,15, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, la ieșirea din Mediaș spre Sibiu, un medieșean în vârstă de 37 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului care a provocat tamponarea a rezultat într-o concentrație de 2,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Etichete:

Recomandam sa citesti si