fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Infracțiuni la regimul rutier – alcool

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 21:30, pe raza localității Copșa Mică, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism care fusese depistat în timp ce depășea neregulamentar un alt autovehicul. Șoferul și-a continuat însă deplasarea spre municipiul Mediaș, pe DN 14, polițiștii reușind oprirea acestuia la intrarea în municipiu.

Cu această ocazie, s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în comuna Loamneș, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 00,15, în Agnita, polițiștii au oprit pentru control un autoturism, condus pe strada Mihai Viteazu de către un localnic în vârstă de 42 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Și de această dată s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale în conformitate cu prevederile articolului 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

 

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 03:00, pe strada Șelimbărului din orașul Cisnădie, polițiștii au testat alcoolscopic un alt conducător auto, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul, localnic în vârstă de 34 de ani, a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Etichete:

Recomandam sa citesti si