fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Infracțiuni la regimul rutier

Ziua Națională a României modifică data susținerii examenului pentru redobândirea permisului de conducere

La data de 6 iulie a.c., pe strada Principală din localitatea Prislop, polițiștii Postului de Poliție Rășinari au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 19 ani.

Din verificările efectuate a rezultat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 19,30, în localitatea Șura Mare, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Sibiu.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că permisul de conducere prezentat de către cel aflat la volan ar fi unul fals, sibianul neavând dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Astfel, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale, respectiv uz de fals.

Cercetările continuă la nivelul  Secției de Poliție Rurală Șelimbăr.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si