fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

IPJ Sibiu: Șoferi beți sau fără permis, prinși în urma unor controale

La data de 4 martie a.c., în jurul orei 23,45, pe strada Bisericii din localitatea Ruși, polițiștii au oprit un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 21 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar numărul de circulație provizorie aplicat pe autovehicul este fals.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals.

 

***

 

La data de 5 martie a.c., în jurul orei 00,15, în orașul Agnita, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Bârghiș.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul Poliției Orașului Agnita au fost întocmite actele pentru efectuarea cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

***

 

La data de 6 martie a.c., în jurul orei 12,00, pe raza localității Chirpăr, polițiștii agnițeni au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105E de către o femeie în vârstă de 44 de ani, din localitatea Alțâna.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că femeia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

 

***

 

La data de 6 martie a.c., în jurul orei 16,30, în localitatea Șura Mare, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14, de către un localnic în vârstă de 45 de ani.

Testarea șoferului cu aparatul etilometru a indicat o valoare de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Etichete:

Recomandam sa citesti si