fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Medias

„Inflație” de susțineri de lucrări de grad la Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaș

Perfecționarea cadrelor didactice a fost și rămâne una dintre prioritățile corpului profesoral al Liceului Teoretic Axente Sever. Pe lângă cursurile de perfecționare frecventate de cadrele didactice ale liceului nostru, un rol important il are și susținerea lucrărilor de specialitate pentru obținerea gradului didactic I. Nu mai puțin de 3 profesori ai unității de învățământ susțin în această perioadă asemenea lucrări.
Primul cadru didactic care a deschis lista susținerilor lucrărilor de specialitate a fost doamna profesoară de chimie-fizică Lenuța Moldovan. In ziua de 10 februarie sala festivă a Liceului Teoretic Axente Sever a găzduit prezentarea lucrării cu titlul „Valorificarea modelării și a experimentului de laborator in cadrul unității de invățare ALCOOLI la clasa a X-a”, lucrare coordonată de Lector Universitar Doctor Carmen Săcăliș de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Lucrarea s-a bucurat de aprecierea celor prezenți atât fizic cât și online in sala festivă a liceului nostru, fiind notată cu 10.
„O felicităm pe doamna profesoară Lenuța Moldovan pentru obținerea gradului didactic I și implicit pentru pasul uriaș realizat in cariera didactică. Același pas se pregătesc să-l realizeze in săptămânile următoare alte două cadre didactice ale unității noastre de invățământ, respectiv doamna profesoară Ioana Bonțida și domnul profesor Constantin Schiau.”, transmit reprezentanții Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș.
Etichete:

Recomandam sa citesti si