fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Început de succes în cariera politică a lui Dumitru Beschiu

Intrat de curând în Partidul Social Democrat, Dumitru Beschiu a înregistrat primul succes din cariera sa politică. Omul de afaceri din Mărginimea Sibiului a fost ales consilier județean, la scrutinul electoral din 9 iunie.

”Este o mare onoare pentru mine să reprezint Mărginimea Sibiului, în Consiliul Județean. Le mulțumesc tuturor pentru votul acordat echipei social-democrate și îi asigur că voi fi cea mai puternică voce a Mărginimii în forul legislativ județean”, spune Dumitru Beschiu.

Rezultatul foarte bun obținut în Mărginimea Sibiului (și nu numai acolo) de candidații PSD la Consiliul Județean i se datorează în mare măsură și lui Dumitru Beschiu. Acesta a fost prezent la toate întâlnirile cu cetățenii și a fost umăr-la-umăr cu președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, în toate vizitele electorale din județ. ”A fost o campanie frumoasă și de succes, din punctul meu de vedere. Am ales să mergem în fiecare sat din întreg județul, pentru a sta de vorbă cu oamenii și a le cunoaște problemele. Numai așa îți poți da seama ce nevoi au și cum poți schimba lucrurile în bine pentru ei”, spune Dumitru Beschiu.

Noul consilier județean are planuri mari pentru Mărginimea Sibiului, regiune care a fost neglijată, în ultimii ani, de conducerea Consiliului Județean. Dumitru Beschiu vrea mai multe investiții în infrastructura din această zonă și urmărește dezvoltarea turistică și economică a Mărginimii.

 

 

Etichete: