fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Începe FITS 2024: 830 de evenimente, în 10 zile trăite sub semnul Prieteniei

Mâine începe Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Ediția cu numărul 31 a FITS are drept temă ”Prietenia” și cuprinde peste 830 de evenimente derulate pe parcursul a zece zile pline de teatru, dans, muzică, circ, expoziţii şi multe altele. Sunt aşteptaţi la Sibiu peste 5.000 de artişti din 82 de ţări. Debutul festivalului aduce în fața publicului două premiere mondiale de la faimosul actor american Tim Robbins și italianul Pippo Delbono, instalaţia video Not Once cu Mikhail Baryshnikov, de Jan Fabre, dar și concertul Holograf din Piața Mare, de la ora 22:30, la care accesul este gratuit.

Prima zi de festival înseamnă peste 15 țări, care prezintă 13 spectacole captivante, două premiere mondiale, șase spectacole outdoor gratuite și un spectacol difuzat online. Cel mai ieftin bilet din prima zi costă doar 30 de lei.

Programul reprezentațiilor și achiziția biletelor, pe https://sibfest.ro/ro/homepage-127/events

Aplicația FITS include toate evenimentele programate în cadrul ediţiei din acest an şi permite personalizarea programului şi multe alte facilități. Aplicaţia FITS poate fi descărcată gratuit atât în Google Play, pentru Android, cât și în AppStore, pentru iOS.

Începe FITS 2024: 830 de evenimente, în 10 zile trăite sub semnul Prieteniei

Etichete: