fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Începe amenajarea terenurilor de sport din zona Pieței Obor

Primarul Astrid Fodor și reprezentantul firmei SC Atlas Sport SRL Tg. Mureș au semnat joi, 14 aprilie, contractul pentru amenajarea unui nou spațiu pentru sport, în zona Pieței Obor.

 

“În paralel cu lucrările de modernizare a infrastructurii de drumuri, cu modernizarea și extinderea școlilor, continuăm să amenajăm și zone pentru petrecerea timpului liber. Am semnat astăzi un contract pentru o investiție de 9,83 de milioane de lei prin care vom oferi sibienilor terenuri pentru practicarea sportului, pentru sănătate și agrement.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

 

Noua zonă pentru sport va fi creată pe un teren în suprafață de aproximativ 23.000 mp și va include:

 

  • Un teren de fotbal de peste 8.000 de mp, amenajat cu gazon, dotat cu un sistem de drenaj și irigații; în jurul acestuia se vor amenaja tribune cu aproximativ 500 de locuri
  • Un teren artificial pentru minifotbal / handbal
  • 2 terenuri de tenis / tenis cu piciorul
  • Un teren de baschet/volei
  • O zonă pentru tenis de masă
  • Zone verzi amenajate cu iarbă, arbori și arbuști și un sistem automatizat de irigații.

 

Terenurile artificiale multifuncționale vor fi pavate cu granule de cauciuc, o soluție pentru siguranță și confort.

 

Constructorul va avea în sarcină și amenajarea aleilor pietonale, a aleilor auto și a spațiilor de parcare, a vestiarelor și a grupurilor sociale. De asemenea, va crea iluminatul public și ambiental al zonei și va instala un sistem de supraveghere video.

 

În primele 3 luni după semnarea contractului, constructorul va elabora proiectul tehnic. După avizarea acestuia, următoarele 6 luni sunt rezervate lucrărilor propriu-zise de amenajare.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si