fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Incendiu la Sliminic: Flăcările se manifestă la o casă și o șură

Pompierii sibieni au fost solicitați să intervină în această după-masă , în jurul orei 17:30, la un incediu produs la o șură și la o casă de locuit din localitatea Slimnic. Flăcările se manifestau cu violență la acoperișul casei de locuit și la o șură.  La fața locului au fost alocate două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD. 

“ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje de pompieri militari și două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd în localitatea Slimnic, la un incendiu care se manifesta la o casă și o șură. Din primele informații nu sunt victime. Intervenția se află în dinamică.”

Revenire incendiu Slimnic. Acesta a fost localizat prompt și se lucrează pentru lichidarea acestuia.

” Incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de efectul termic, produs accidental, al scânteilor provenite de la un flex. Pagubele înregistrate sunt următoarele: șură pe o suprafață de cca 100 mp, diverse scule electrice, cca 80 mp din acoperișul casei, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și un autoturism.”, transmite Vasile Larie, purtătorul de cuvânt ISU Sibiu.

Incendiu la Sliminic: Flăcările se manifestă la o casă și o șură

Incendiu la Sliminic: Flăcările se manifestă la o casă și o șură

Etichete:

Recomandam sa citesti si