fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Incendii și cazuri medicale rezolvate de ISU SIBIU. Un tânăr a fost găsit decedat în apartament

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în ultimele 24, unui număr de 35 de solicitări venite prin numărul de urgență 112.

Echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea primului-ajutor medical calificat unui număr de 33 cazuri de natură medicală.

Totodată, Detașamentul de pompieri Sibiu a intervenit, în cursul serii, în municipiul Sibiu, str. Frunzei pentru deblocarea ușii unui apartament. În interiorul acestuia a fost găsită o persoană de sex masculin de cca 27 de ani decedată.

De asemenea, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu au intervenit în cursul nopții, în municipiul Sibiu, Calea Cisnădiei pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o cantitate mare de deșeuri depozitată pe un teren viran. Au ars aproximativ 1000 kg de deșeuri (mobilier, materiale plastice, etc). Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de utilizarea focului deschis în spații deschise. Nu au fost semnalate victime și nu a existat riscul propagării la vecinătăți.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Reamintim tuturor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență!

Incendii și cazuri medicale rezolvate de ISU SIBIU. Un tânăr a fost găsit decedat în apartament

Etichete:

Recomandam sa citesti si