fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Încarcerat, cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului

La data de 26 mai a.c., polițiștii Postului de Poliție Cristian din cadrul Secției de Poliție Rurală Orlat au reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în localitatea Cristian, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În fapt, la data de 21 mai a.c., în jurul orei 22,30, bărbatul ar fi condus un autoturism pe raza localității de domiciliu, în urma opririi de către un echipaj de poliție constatându-se că șoferul este în stare de ebrietate.

Testarea cu aparatul etilotest nu a putut fi realizată din cauza stării conducătorului auto, acesta fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Dat fiind faptul că rezultatele analizelor probelor recoltate au indicat valori de peste 3 g/l alcool pur în sânge, la data de 26 mai a.c., polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Cristian, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Etichete:

Recomandam sa citesti si